Условия за ползване

УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ

Приемане на условията

blackjack77bulgaria.com (Site) е достъпна за всички своите потребители. Информацията, документите, препратките и софтуер (Материали) и услугите, предоставяни тук са предмет на следните условия за ползване. В случай, че потребителят е под 21 години, той трябва да прочетете тази статия, в присъствието на родител или настойник. В случай, че потребителят или родител / настойник на потребителя не със следните условия и изисквания, трябва да спрете използването на сайта от сега нататък. Чрез използването на сайта или никакви материали или услуги, Вие автоматично се съгласявате с Условията за ползване. blackjack77bulgaria.com си запазва правото да променя и променя Условията за ползване по свое усмотрение. Ако продължите да използвате Сайта след всички промени в Общите условия за използването им, се счита, че се посочи приемете всички промени. Освен това, всяко използване на Материалите, приложим към някои специфични правила, е предмет на допълнителни правила и условия на тези, описани тук, в Условията за ползване. Всички допълнителни и допълнителни правила и условия ще бъдат включени по подразбиране в следните условия за ползване. Нарушение на някое от тези условия за ползване, ще доведе до автоматично прекратяване на разрешението и достъп до обекта, а потребителят трябва да унищожите всякакви заредени или отпечатани материали от сайта.

ИНТЕЛЕКТУАЛНА СОБСТВЕНОСТ

Марките (които включват лога, търговски марки и марки за услуги), намерени на сайта са собственост на blackjack77bulgaria.com или други трети страни. Всяко използване на марките, притежавани от сайта на друга трета страна, е забранено. Материали и услуги на blackjack77bulgaria.com са защитени с авторско право и други закони за интелектуална собственост, следователно всяко неупълномощено използване от тях се счита за нарушение на тези закони. Потребителите blackjack77bulgaria.com не притежават никакви явни или скрити права при никакви патенти, авторски права, търговски марки или търговска тайна информация относно материалите и / или услуги. Всяко използване (например пренаписване, копиране и превода) на информацията, намираща се на Сайта (например документи и снимки) без никакво писмено разрешение на сайта е забранено. Всеки от обзавеждането на информация на настоящия договор не прави дарение или гарантира всеки лиценз при никакви авторски права или патенти.

Изпращането на каквито и да било материали, информация, техники, идеи или концепции (обратна връзка) към сайта, потребителят се съгласява и приема, че:

обратни връзки не съдържат никаква лична и поверителна информация;

blackjack77bulgaria.com не възнамерява или не поемат задължението от всякакъв вид на явни или неявни конфиденциалност по отношение на обратни връзки;

на blackjack77bulgaria.com е и има право да използва или разкрива никаква обратна връзка за всяка цел в свое усмотрение в световен мащаб;

обратни връзки стават собственост на blackjack77bulgaria.com, без задължения от всякакъв вид за потребителя;

blackjack77bulgaria.com не предвижда компенсация или възстановяване на всякакъв вид.

ГАРАНЦИИ И ОТГОВОРНОСТ

САЙТЪТ предоставя всички материали и услуги "КАКТО Е". BLACKJACKDOC.COM отхвърля всички ЯВНИ ИЛИ ГАРАНЦИИ, ВКЛЮЧИТЕЛНО, НО НЕ САМО ГАРАНЦИИ ЗА ПРОДАВАЕМОСТ И НА ГОДНОСТ ЗА ОПРЕДЕЛЕНА ЦЕЛ, до пълната степен, позволена от ЗАКОНА. BLACKJACKDOC.COM не може и не гарантира, че или ТОЗИ САЙТ Им или за съдържанието, материали, информация, продукти (включително софтуер), и / или услуги, достъпни за Вас на или чрез сайта; НА сървъри; ИЛИ ЧРЕЗ електронна поща, получена от BLACKJACKDOC.COM са свободни от вируси и / или други вредните КОМПОНЕНТИ BLACKJACKDOC.COM ПРИТЕЖАВА не носи отговорност за всички щети, които могат да възникнат от използването на сайта или на съдържанието, информация, материали, продукти (включително софтуер) и / или услуги, достъпни за Вас в или чрез сайт, включително, но не само, СЛУЧАЙНИ, НАКАЗАТЕЛНИ, преки, косвени, И непреки щети, включително, но не само вредите, които могат да доведат до ЗАГУБА НА ДАННИ ИЛИ ПЕЧАЛБИ, ДОРИ АКО предупредени за възможността за такива щети. ПОТРЕБИТЕЛИ ИЗРИЧНО РАЗБИРАТЕ И ПРИЕМАТЕ, ЧЕ ИЗПОЛЗВАНЕТО НА ТОЗИ САЙТ Е НА ТЯХНАТА РИСК.

Всякакви грешки, включително технически или други, са възможни печатни грешки или неточности. blackjack77bulgaria.com си запазва правото да прави промени в Услугите и материалите на Сайта по всяко време без предупреждение.

Материалите и / или услуги на сайта, може да не са актуални, и blackjack77bulgaria.com не поема задължение да актуализира каквато и такива материали или услуги.

Всички връзки към сайтове на трети страни не са в контрола или отговорността на blackjack77bulgaria.com.

blackjack77bulgaria.com не носи отговорност за всеки друг сайт, към който могат да изберат да имат достъп и да бъдат свързани с чрез този сайт. Връзките в този сайт са предоставени само за удобство, и blackjack77bulgaria.com не притежават и не подкрепя и не приемат никаква отговорност за съдържанието на тези сайтове.

ОБЕЗЩЕТЕНИЕ

Потребителите се съгласяват да обезщетите и blackjack77bulgaria.com и всичко това на собствениците, дъщерни дружества, свързани, маркетинг партньори, представители или други партньори и служители каквито и да било отговорност, загуба иск или претенция, включително разумни адвокатски хонорари, направени от трети страна поради или произтичащи от потребителите съдържание, изпращате, публикувате или предавате чрез Сайта (включително, но не само потребителско съдържание), използването на Сайта, тяхната връзка към сайта, тяхното нарушаване на Условията за ползване, или тяхното нарушаване на всяко друго лице, е или законни права предприятието.

popup

Получавате впечатляващ бонус от сигурно онлайн казино

Вземи моя бонус
Не благодаря