Най-добрите български букмейкъри 2022

Това е бързо и лесно ръководство, което описва онлайн спортните залагания в България.

Ще научите защо много българи предпочитат международните оператори за залагания, популярните спортове, на които да залагате, основните стъпки при залагането онлайн. Ще намерите и полезни съвети за следното:

 • Подробно ръководство за спортни залагания
 • Съвети за това как да депозирате в българските сайтове за залагания,
 • Преглед на най-популярните спортове за залагане в България.

Най-препоръчваните онлайн букмейкъри в България - 2021

Най-добрите онлайн букмейкъри в Швеция 2022

Спортни залози онлайн

Спортните залози придобиха огромна популярност в световен мащаб и в частност в България. Благодарение на активното присъствие на международни оператори, хората имат богат избор от компании за залагания с разнообразни бонус оферти и пакети за добре дошли, от които да избират.

На какъв спорт да залагате?

За да намерите идеалния вид спорт, първо трябва да разберете какъв е вашият тип залог. По-скоро мислите или поемате рискове? Всички хора са различни. Ако познавате стила си на залагане, това може да ви помогне да печелите повече и ще определи как ще се справяте с печалбите и загубите. Идеалният спорт за спортни залози не съществува, също както не съществува и печеливш мануал. Но ако следвате някои съвети в зависимост от спорта и състезанието, ще увеличите шансовете си за печалба. Продължавайте да четете, за да научите повече за популярните спортове за залагане!

Ръководство за това как да залагате онлайн 2021

Следващото описание е съставено, за да събере цялата необходима информация за това как да залагате онлайн. Как да изберем букмейкър? Как да си отворите сметка? Следвайте тези пет лесни стъпки, за да научите повече

 • Стъпка 1

  . Разберете правилата на играта

  Когато правите залог, вашата печалба (печалба) ще бъде равна на залога ви, умножен по коефициента. Така че, ако заложите 10 долара за победа на отбор А над отбор Б с коефициент 2,5 и отбор А спечели, тогава печалбата Ви ще бъде 10*2,5=25 долара. Има възможност да залагате на няколко мача, ако направите комбинирани залози

 • Стъпка 2

  Изберете онлайн букмейкър

  За да направите залог, първо трябва да изберете уебсайт на онлайн букмейкър. За целта можете да направите малко проучване, да сравните размера на бонусите, да прочетете Общите условия, за да разберете срока за теглене и минималната сума за изплащане. Или бихте могли да се свържете с букмейкърите, които изброихме по-горе. Те вече са били внимателно прегледани от нашия екип и ако са изброени на тази страница, това означава, че са преминали през щателна проверка. Можете да ги изпробвате, да правите сигурни залози, да се наслаждавате на играта и да изплатите печалбите си в кратък срок.

 • Стъпка 3

  Отворете акаунт

  След като сте избрали букмейкър, е време да отворите сметка. Това ще ви отнеме само 1 или 2 минути. Обикновено по време на процеса на регистрация от вас се изисква да предоставите някои лични данни, но не се притеснявайте, ако сте избрали един от букмейкърите, изброени на тази страница, данните ви са в безопасност.

  Ако искате да направите първия си залог, трябва да направите първи депозит. Това ще ви даде възможност да получите бонус от букмейкъра, който може да бъде пакет за добре дошли, 100% или повече мач бонус или кешбек. Обикновено повечето букмейкъри предлагат богат избор от методи за плащане, така че сте свободни да изберете този, който ви устройва най-добре. Ще получите потвърждение по имейл, което ще потвърди, че сметката ви е създадена и готова за използване. Депозитният бонус ще се появи в рамките на няколко секунди, веднага след като депозирате пари в акаунта си.

 • Стъпка 4

  Поставете залозите си

  За да поставите залозите си, трябва да влезете в профила си в сайта на букмейкъра и да изберете мача, на който искате да заложите. След това трябва да предположите кой отбор ще спечели, като изберете неговия коефициент. И последната стъпка е да изберете сумата, която искате да заложите (ако сте начинаещ в спортните залози, горещо ви препоръчваме да започнете от малки суми за начало. Можете да увеличите залозите си, когато натрупате повече опит).

 • Стъпка 5

  Изплащане на печалбите

  Бихте могли да изпратите печалбите си в личната си банкова сметка/карта/електронен портфейл, когато пожелаете. Повечето букмейкъри предлагат широк набор от възможности за плащане, от които да избирате.

Съвети за онлайн спортни залагания

 • Следете спортните новини. Когато става въпрос за спортни залози, следенето на новините може да се превърне в полезно занимание! То има редица предимства. Освен за забавление, то ви помага да разберете историческите данни, ключовите играчи, разпределението на силите, да прогнозирате бъдещите резултати.

 • Научете повече за различните видове залози За някои ще е трудно да повярват, но се оказва, че много хора всъщност правят грешен залог. Предлагаме ви винаги да отделяте малко повече време, за да разберете напълно всички условия на видовете залози, Това допълнително мислене може да ви спести време и пари в бъдеще.

 • Разберете коефициентите и печалбите В началото трябва да сте наясно с разликата между коефициентите и печалбите от даден залог. Коефициентът ви дава общата печалба с включени залози. Докато възвръщаемостта е действителната печалба, получена от вашия залог. Нека вземем един пример: Ако сте заложили 100 USD с коефициент 1,5 и прогнозата ви е спечелила, букмейкърът казва, че сте спечелили 150 USD. Работата е там, че това е неточно. В действителност печалбата ви е само 50 долара, защото първоначалният ви залог е бил 100 долара.

 • Изберете внимателно своя букмейкър Препоръчваме ви да изберете надежден и сигурен букмейкър за поставяне на вашите онлайн залози. Има голям брой международни букмейкъри, които предлагат атрактивни бонуси за мачове, оферти за добре дошли и дори връщане на пари. Възможно е обаче те да имат различна скорост на изплащане и лимити за теглене. Букмейкърите, изброени на тази страница, са преминали нашата внимателна оценка и отговарят на критериите за подбор. Проверете ги!

 • Започнете с малки суми Предлагаме ви да не бързате с високи залози, докато не се почувствате запознати с процеса, не разберете видовете залози и други специфики. Хубавото е, че в спортните залози най-простите залози често са най-печеливши.

 • Определете своя лимит Преди да започнете да залагате онлайн, е абсолютно необходимо да определите финансовия си лимит по отношение на размера на залога, т.е. максималната сума, която можете да похарчите за залози на ден. Това се нарича банкрол. Той трябва да съответства добре на благосъстоянието ви и да не е критичен за дневния ви бюджет.

 • Наслаждавайте се на играта, но не губете главата си! Когато спечелите, вземете печалбата си, но бъдете рационални при следващите си залози. Не се изкушавайте да заложите всичките си средства без прилично обмисляне и анализ на следващите си залози!

 • Не преследвайте загубите си! Ако загубите залог, който е направен в рамките на средствата за дневни залози, не бива да се прехласвате по него. Някои обаче вярват, че ако продължат да правят залози веднага след загубата, ще бъдат по-успешни. Това рядко е вярно, защото следващите им залози обикновено са по-скоро импулсивни, отколкото добре обмислени. Знайте кога да спрете и независимо от резултата, опитайте се да останете рационални.

 • Избягвайте да залагате на своята страна или отбор ... ако сте прекалено емоционални и искате да спечелят на всяка цена. Естествено, не е проблем да залагате на отбора и страната си, стига да имате рационален и добре обмислен подход.

 • Избягвайте залагания на живо Според някои изследвания залозите на живо съставляват над 50% от всички залози и носят 70% от печалбите на букмейкърите. Обикновено това се дължи на факта, че залагащите стават твърде ангажирани с последните събития в играта и губят хеликоптерния поглед върху играта.

 • Избягвайте рисковите залози Понякога ще откриете възможности за залози с много високи коефициенти. Преди да вземете решение, ви предлагаме внимателно да прецените шансовете си.

 • Не вярвайте в приказки При спортните залози няма магическа формула за печеливш залог. Изходът от играта може да бъде предвиден, но не е 100% гарантиран. Дори различните стратегии за залагане няма да помогнат много.

 • Бъдете внимателни с изплащането на парите Кеш аутът е ценна функция, с която можете да увеличите печалбите си. Ще можете да използвате предимствата ѝ, когато натрупате повече опит.

Как да започнем със спортните залози

За да ви помогнем да изберете най-добрия уебсайт за онлайн залагания, ние ги оценихме един по един според нашия 15-стъпков процес на проверка. Тук изброяваме само уебсайтове, които са доказали, че са честни, сигурни, предлагат атрактивни бонуси и бързо изплащат печалбите ви. Имайте предвид, че при някои сайтове можете да получите бонуса многократно.

Топ букмейкъри за онлайн залози 2021

Топ букмейкъри за онлайн залагания

На кой спорт да заложите?

Повечето оператори предлагат много различни спортове, на които да залагате - от футбол до електронни спортове. Предлагаме ви да видите пълния списък, за да получите повече информация за предлаганите залози.

Футболни залози

Футболът е изключително популярен във всички части на света и без съмнение може да се счита за спорт номер едно в света. През цялата година има много събития, които да се наблюдават - от вътрешни до международни мачове, което е едно от предимствата на футболните спортни залагания. Онлайн букмейкърите покриват стотици професионални лиги по целия свят. Европейско първенство на УЕФА - от 11 юни 2021 г. до 11 юли 2021 г. Полуфинал на Евро 2020 - полуфинал на Евро 2020 - 6 юли 2021 г. Полуфинал на УЕФА Евро - полуфинал на УЕФА Евро 2020 - 7 юли 2021 г. Финал на Еврото на УЕФА 2021 - 11 юли 2021 г. Копа Америка 2021 - от 11 юни 2021 г. до 10 юли 2021 г. Финал на Копа Америка 2021 - 11 юли 2021 г. Висша лига 2021 - 2022 г. Английска висша лига - от 14 август 2021 г. до 22 май 2022 г. EFL Championship 2021 - от 7 август 2021 г. до 29 май 2022 г. FA Cup 2021 - от 31 август 2021 г. до 15 май 2022 г. EFL CUP 2021 - от 7 август 2021 г. до 29 май 2022 г. Ligue 1 2021- Френска Лига 1 - от 6 август 2021 г. до 21 май 2022 г. Бундеслига - 2021-22 г. Германска Бундеслига - от 13 август 2021 г. до 14 май 2022 г. Серия А - 2021-22 г. Италианска Серия А: от 13 август 2021 г. до 23 май 2022 г. Coppa Italia 2021 - от 15 август 2021 г. до 22 май 2022 г. Премиера Лига - 2021-22 г. Португалска Премиера Лига - от август 2021 г. до май 2022 г. Руска Премиер лига 2021 г. - от юли 2021 г. до май 2022 г. Испанска Ла Лига 2021-22 г. - от август 2021 г. до май 2022 г. Копа дел Рей 2021-22 г. Испанска Копа дел Рей - от октомври 2021 г. до април 2022 г. Турция Süper Lig 2021-22 Турска суперлига - от август 2021 г. до май 2022 г. Лига на нациите на УЕФА 2021 г. - от 2 юни 2022 г. до юни 2023 г. Шампионска лига на УЕФА 2021 г. - от септември 2021 г. до май 2022 г. UEFA EUropa League 2021- от септември 2021 г. до май 2022 г. Финал на Копа Либертадорес 2021 г. - 20 ноември 2021 г. Шампионска лига на АФК 2021 г. - 21 ноември 2021 г. и 27 ноември 2021 г. Световна клубна купа на ФИФА 2021 г. - декември 2021 г.

Баскетболни залози

Баскетболът е динамична и вълнуваща игра. Не е чудно, че тя стана доста популярна в световен мащаб в спортните залагания. През 2021 г. очакваме няколко международни събития, които предлагат чудесна възможност да залагате на любимите си отбори! Финалите на НБА - от 8 юли 2021 г. до 22 юли 2021 г. Редовен сезон на НБА - от октомври 2021 г. до април 2022 г.

Залози на конни надбягвания

Конните надбягвания са спорт, който е вълнуващ и забавен за гледане. Много страни са развили свои собствени традиции в този спорт. Преди около 10 години залозите на конни надбягвания генерираха 115 милиарда долара. Тъй като популярността на този спорт продължава да расте, предлагаме следните световни състезания за залагане на конни надбягвания: Фестивалът в Гудууд (Glorious Goodwood) - от 8 юли 2021 г. до 11 юли 2021 г. Фестивалът Ебор (Ebor Festival) - от 18 август 2021 г. до 21 август 2021 г. Фестивалът Сейнт Леджър - от 8 септември 2021 г. до 11 септември 2021 г. Prix de l'Arc de Triomphe - 3 октомври 2021 г. Купа Мелбърн - 2 ноември 2021 г.

Залози за Формула 1

Възможности за залози във Формула 1 през 2021 г: F1 Гран При на Великобритания - 18 юли 2021 г.

Залози за тенис

Не забравяйте да разгледате следните тенис събития, за да направите своите залози: Шампионат Уимбълдън - от 28 юни 2021 г. до 11 юли 2021 г. Открито първенство на САЩ по тенис - от 30 август 2021 г. до 12 септември 2021 г.

Еспортни залагания

Наскоро букмейкърите предложиха съвсем нова дисциплина - залагания на състезания по видеоигри или залагания на еспорт. Някои ще спорят, но еспортът продължава някои спортове. Така че не пропускайте шанса си да залагате на любимите си отбори през 2021 г: CS:GO турнири ESL One: Кьолн - от 6 юли 2021 г. до 18 юли 2021 г. Турнири по DOTA 2 The International 2021 - до 10 август 2021 г. Hearthstone Grandmasters Americas - от август 2021 г. до октомври 2021 г. Hearthstone Grandmasters Europe - от август 2021 г. до октомври 2021 г. Hearthstone Grandmasters Asia-Pacific - от август 2021 г. до октомври 2021 г. Hearthstone World Championship 2021 - ноември 2021 г.

Най-добрият спорт за залагане

Истината е, че не съществува "най-добрият спорт" за залагане онлайн. Би било глупаво да се твърди, че един от тях е по-добър от другите. Има пазарни ниши, в които можете да намерите ценни залози. Познаването на пазара, вида на спорта, стойността на конкуренцията, разпределението на силите и предишните тенденции ще ви помогне да вземете по-обмислено решение, вместо да правите случайни залози.

Вашите знания са решаващ фактор. Ако искате да увеличите печалбите си, трябва да залагате на спорта, който ще ви донесе най-много пари. Също така е доста важно да управлявате банката си, да проследявате и анализирате ежедневните си залози и да правите изводи.

F.A.Q

 • Как мога да направя депозит?

  Препоръчваме ви да използвате PayPal, Neteller, Skrill, ecoPayz, Paysafecard, Bitcoin. Обикновено букмейкърите поддържат различни методи на плащане - от кредитни и дебитни карти до криптовалути. От вас зависи да изберете методите за депозиране и теглене, които отговарят на вашите нужди.

 • Мога ли да получа повече от един бонус за спортни залози?

  Тази ситуация е възможна, макар и да не е съвсем честа. Трябва да проверите по-подробно секцията "Промоции" на уебсайта на букмейкъра и ако се предлага такава възможност, да проверите изискванията.

 • Може ли букмейкърът да мами? Ще получа ли печалбата си?

  Всички букмейкъри, изброени на тази страница, са препоръчани от нашите експерти. Преди да се регистрирате в други сайтове за залози, които не са изброени тук, ви предлагаме да се разровите в повече информация за тях, за да се уверите, че не са измама.

 • Как да избера уебсайт за онлайн залагания?

  Преди да се регистрирате, ви предлагаме да направите проучване и да оцените уебсайтовете въз основа на тяхната сигурност, коректност (можете да прочетете ревюта на уебсайтовете в популярни интернет форуми), размер на бонуса, период на теглене, поддържани методи за депозиране и теглене. Или можете да използвате букмейкърите, които изброяваме на тази страница. Те вече са преминали нашите критерии за проверка и ние ги препоръчваме за безопасно и приятно изживяване при залагането.

 • Има ли методи за победа?

  За съжаление, не. Няма универсални тактики или стратегии. Ако съществуваха, букмейкърите вече щяха да са фалирали. Има обаче методи за минимизиране на риска от загуба. Единственият работещ метод е да използвате логиката си, да разбирате видовете залози и видовете спорт.

 • На какво да заложите в началото?

  Предлагаме ви да изберете прости залози. Златното правило тук е да изберете мача, на който да заложите, предварително, за да можете да оцените ситуацията и да вземете умно решение. Не забравяйте да не преследвате загубите си и винаги имайте предвид лимита, който можете да използвате за залози на ден. Практиката прави нещата перфектни!

 • Колко време ще ми отнеме да получа печалбата си?

  Трябва да знаете, че изтеглянето на печалбите може да отнеме няколко работни дни, до 10 работни дни в зависимост от банките за банкови преводи, тъй като тези преводи понякога са международни.

popup

Получавате впечатляващ бонус от сигурно онлайн казино

100 лв

Вземи моя бонус
Не благодаря